Rólam

borítóképFejes Dóri vagyok, vérbeli Y-generációs. Már egy ideje vonzanak a teljesítmény sportok, közülük is a futás, úszás, biciklizés. Sosem triatlonoztam, ez a három sportág csak úgy megtalált engem. Korábban versenyszerűen úsztam, aerobikoztam és jazz baletteztem. Futni csak 20 évesen kezdtem el, de hatalmas szerelem lett.

unnamedTavaly októberben határoztam el, hogy lefutom életem első maratonját és blogot írok a felkészülésem tapasztalatairól. A rotterdami maraton életem egyik meghatározó élménye volt, és elhatároztam, hogy újabb sportcélokat tűzök ki magam elé, és az írást is folytatom.

Egyébként marketing kommunikációs projektmenedzserként dolgozom Budapesten, részmunkaként pedig egy helyi TV esti híradóját vezetem. Idén diplomáztam pszichológia szakon, ami szintén régi vágyam volt. Különösen a márkapszichológia és a sportpszichológia érdekel.

A futás, úszás, biciklizés számomra inspiráló tevékenységek: megszállnak új ötletek, megoldások jönnek rég megoldatlan problémáimra. Ezt szeretem bennük a legjobban.

IMG_6753-Edit

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: